Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Je hebt er gegeten en je was onder de indruk. Maar hoe maak je nou zelf zo’n enorm stuk vlees klaar? Tijdens het proeven van heerlijke huisgemaakte likkepot en charcuterie draait de chef live verse Filet Americain. Deze avond draait om vlees! Met de prachtige stukken Dry Aged Meat van restaurant RAUW ga je zelf aan de slag onder leiding van de chef. Je eigen carpaccio kloppen, een Côte de Boeuf uitsnijden, entrecote bakken, het hoort er allemaal bij! Een stoere avond uit, met bijbehorende slagersmutsen en hakblokken. Een vier gangen diner met alleen de beste ingrediënten, zoals de slager het zou eten.

Leuk voor

Speciaal voor groepen vanaf 30 personen; families, collega's, vrijgezellenfeesten en verjaardagen.

Wat ga ik leren

Menu:

Charcuterie:
Rilette, likkepot, vleeswaren en filet Americain met een homp brood van Elsenburg

Klapcarpaccio
Zelf je carpaccio slaan op ons hakblok! Geserveerd met een roomdressing en pecannoten.

Dry Aged lende
Een waanzinnig mooie runderlende uit de dry-age-kast van RAUW. We snijden de entrecote en de Côte de Boeuf eruit. De laatste gaat op de Big Green Egg en de entrecote bereid je in de pan. Met pepersaus, aardappelgarnituur en geblakerde bospenen.

Schwarzwalder Panna Cotta
Een waanzinnige chocolade panna cotta met slagroom en Amarene-kersen.

Basis:
Het verhaal achter restaurant RAUW €60,- pp
De ruimte, begeleiding, ingrediënten en leenschorten zitten in dit bedrag.

  • Duur: 4 uur
  • Gangen: 0
  • Prijs p.p.: € 50,00 excl. BTW
  • Drankarrangement € 17,50 p.p. of drankjes op nacalculatie
  • Zo werkt het!

Wanneer wil je komen koken?


Offerte aanvragen

Bel ons voor een offerte op maat op
033 760 01 85 of email info@smulwebkookcollege.nl

Particulieren

Ben je alleen of met een kleine groep? Kijk dan bij onze agenda met een overzicht van individuele workshops.