Workshop aanbiedingen – Nu €49 (10 euro korting pp)

Kookworkshops met een glimlach. Een gezellig teamuitje of afdelingsfeest. Leuk en betaalbaar. De prijzen voor onderstaande kookworkshops zijn exclusief BTW. Drankjes kan je achteraf betalen of je kiest voor een arrangement. Alle workshops zijn geschikt voor elk niveau kok.

1001 avond

Leuk voor: Families, collega's, vriendengroepen, vrijgezellenfeest

Merhaba! Deze avond duiken we gezamenlijk de keuken in om een prachtig mezze-buffet te koken. De kruiden en specerijen van het Midden-Oosten komen tot leven en de geuren nemen je m … Lees verder »

Bekijk workshop »

De Kookwedstrijd

Leuk voor: Zeer geschikt voor grote groepen, teambuildingsuitjes, afdelingsuitjes en groepen die van een uitdaging houden.

Net als op tv een avond black-box koken! Dit is dé ideale avond voor het maximaal benutten van creativiteit en teamspirit! Tijdens De Kookwedstrijd krijgen de deelnemers een gesl … Lees verder »

Bekijk workshop »

Franse avond

Leuk voor: Families, groepen, collega's, vrijgezellenfeest

Bonsoir! Jullie wanen je deze avond in Franse sferen! De chansons schallen uit de boxen en er staat heerlijke Franse baguette met kruidenboter voor je klaar, naast een glas frisse  … Lees verder »

Bekijk workshop »

Het verhaal achter restaurant RAUW

Leuk voor: Speciaal voor groepen vanaf 30 personen; families, collega's, vrijgezellenfeesten en verjaardagen.

Je hebt er gegeten en je was onder de indruk. Maar hoe maak je nou zelf zo’n enorm stuk vlees klaar? Tijdens het proeven van heerlijke huisgemaakte likkepot en charcuterie draait … Lees verder »

Bekijk workshop »

High Tea

Leuk voor:

Volgens een overlevering kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedford, rond 1840 tegen 16.00 uur honger en kon, of wilde, zij niet wachten tot haar avondmaaltijd. Er werd een lichte maal … Lees verder »

Bekijk workshop »

Italiaanse avond

Leuk voor: Families, vrienden, collega's, vrijgezellenfeest, met kinderen.

Buona notte! De Italiaanse avond draait om heerlijk eten en drinken met elkaar. Bij binnenkomst staat de prosecco en huisgebakken focaccia klaar en klinkt er Italiaanse muziek uit  … Lees verder »

Bekijk workshop »

Koken met pasen: Eggs Benedict

Leuk voor: Pasen!

Eggs Benedict; hét favoriete brunchgerecht met pasen! Velen van ons laten het over aan een ander, maar vandaag word jij de prof: Overwin het gepocheerde ei! Leer hoe je je eigen … Lees verder »

Bekijk workshop »

Maak je eigen workshop

Leuk voor: Vriendenuitjes, personeelsfeesten en partijen op maat

Heb je zelf een supergoed idee? Wil je iets specifieks leren? Meer gangen? Alle workshops door elkaar husselen? Een halve koe uitbenen, 10 kilo vis fileren, een combinatie met onze … Lees verder »

Bekijk workshop »

Spaanse avond

Leuk voor: Families, collega's, vrienden, vrijgezellenfeesten

Olé! We dompelen jullie onder in Spaanse sferen! Bij binnenkomst staat de castagnettemuziek aan, schenken we een heerlijke Cava en staat er “pan con ajo y tomate” voor het gri … Lees verder »

Bekijk workshop »

De workshops €64

Onze selectie workshops is opgebouwd uit jaren ervaring. Het zijn leuke inspirerende workshops met lekkere toegankelijke recepten, waar je ook nog iets van opsteekt. Voor koks van elk niveau. Kom gezellig met vrienden, je personeelsfeest of vrijgezellenfeest. In Smulweb Kookcollege kan je terecht vanaf 10 tot 80 personen.

Masterclass Snijtechnieken

Leuk voor: Iedereen die graag de snijtechnieken onder de knie wil krijgen!

Wil jij ook leren snijden als een prof? Onze Smulwebkoks leren je op deze dag de kneepjes van het vak. Hoe scherp je je messen met een aanzetstaal, hoe zorg je ervoor dat je nooit  … Lees verder »

Bekijk workshop »

The Bastard workshop

Leuk voor: Stoere mannen en vrouwen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsborrels

Een heerlijke roastingsmaak en het pure van het buitenleven. We gaan koken op de BAstard! Leer bij ons hoe de Bastard werkt, wat de voordelen zijn ten opzichte van een gewone ba … Lees verder »

Bekijk workshop »

Chef’s specials €69

Onze chefs hebben natuurlijk zo hun eigen specialiteiten, welke ze je graag bijbrengen! Boek ze exclusief voor jouw workshop, en leer de keuken van deze chef van binnen en buiten kennen. Bekijk hieronder welke bijzonderheden ze in huis hebben!

Voor bijzondere momenten. Vanaf € 89 per persoon

Laat je rondom inspireren en boek een van onze specials. Voor die extra kick in je team, de opfrisser en de leerzame recepten. Met onze uitstekende begeleiding een onvergetelijke ervaring!

Inspiratiesessie met Jan-Henk Bouman

Leuk voor: Directies en managementteams

De wereld verandert in een hoog tempo. De invloed van technologie, internet en mobiel op werk en samenleving is geweldig groot. We leven in een tijd waarin mens, maatschappij en bu … Lees verder »

Bekijk workshop »

Kookworkshop Clubmenu Special

Leuk voor: De ervaren hobbykok

Onze kookclubs komen elke maand een verrassend menu bereiden. Wil je ook eens ervaren hoe dat is? Culinaire hoogstandjes, nieuwe technieken, prachtig opgemaakte borden en veel lere … Lees verder »

Bekijk workshop »