• Home
  • Reserveren
  • Sterrenmenu 'De Saffraan' workshop

    Tijdsduur    05:00
    Prijs per persoon
    (De prijs van de workshop is per persoon en inclusief BTW, het menu, de begeleiding, onbeperkt frisdranken, koffie, thee, ijswater met limoen en verse munt. Bij ontvangst serveren wij een glas Prosecco en vers huisgebakken foccaciabrood met kruidenolie.)
    € 89,00

    In samenwerking met het Amersfoortse sterrenrestaurant de Saffraan hebben we een workshop samengesteld waar iedere hobbykok zich in kan uitleven. Bewerkelijke garnituren en verrassende combinaties passeren de revu tijdens de bereiding van dit zes-gangen topmenu.

    Menu:

    Amuses van het seizoen
    ---
    Pittige runder tartaar met gepofte paprika, basilicum en aceto balsamico
    ---
    Zalm met verschillende wortelbereidingen en zoetzure radijs
    ---
    kalfszwezerik met pistachepuree, krootjes en groene asperge
    ---
    Runder entrecote met ´macaroni´ , gebrande paksoy en paddestoelen emulsie
    ---
    Tuintje van passievrucht, chocolade en framboos

    Deze workshop is helaas niet meer beschikbaar.